2103313134 Δάφνη, Αθήνα tecgas01@gmail.com
hero image
 
 

Κεντρική Θέρμανση
ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ

Η τροποποίηση λειτουργίας της κεντρικής θέρμανσης με καύσιμο το φυσικό αέριο είναι απλή και γίνεται σε τέσσερα στάδια. Την Αίτηση Σύνδεσης, τον σχεδιασμό και εκπόνηση της μελέτης, την εκτέλεση της εγκατάστασης με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ και τέλος την παραλαβή και χρήση.
 
1. Αίτηση Σύνδεσης - Προσφορά Εσ. Εγκατάστασης
Πρώτα συγκαλείτε γενική συνέλευση, όπου πρέπει να αποφασίσει θετικά το 50+1% των συνιδιοκτητών και να υπογράψουν το πρακτικό γενικής συνέλευσης (ζητήστε μας το ειδικό έντυπο). Ύστερα μας τηλεφωνείτε, στο 210 3313134 και έμπειρος μηχανικός της εταιρείας μας θα σας επισκεφθεί δίνοντάς σας μία αναλυτική τεχνοοικονομική προσφορά. Διεκπεραιώνουμε ΔΩΡΕΑΝ την αίτηση-διαδικασία σύνδεσης με το δικτυο φυσικού αερίου (ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ε.Δ.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ), χωρίς εσείς να χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε με διαδικαστικά και γραφειοκρατικά θέματα.
 
2. Εκπόνηση Μελέτης
Η μελέτη εκπονείται από διπλωματούχο μηχανολόγο μηχανικό της TecGas και εγκρίνεται απο την Ε.Π.Α. Αττικής.
 
3. Εγκατάσταση (Όλα μας τα υλικά είναι πιστοποιημένα απο τους μεγαλύτερους φορείς)
Στην εγκατάσταση περιλαμβάνονται: Το δίκτυο από το μετρητή έως τον καυστήρα, η προμήθεια και τοποθέτηση του συστήματος ανίχνευσης διαρροής & αυτομάτου διακοπής παροχής φυσικού αερίου και ο καυστήρας φυσικού αερίου.Οι εσωτερικές εγκαταστάσεις περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:
α)Η κατασκευή του δικτύου γίνεται από γαλβανισμένο χαλυβδοσωλήνα βαρέως τύπου. Συμπεριλαμβάνονται, φίλτρο αερίου, αντικραδασμικό σπιράλ και τρείς πυράντοχες χειροκίνητες βάνες διακοπής παροχής αερίου. Όλα τα εξαρτήματα του αερίου (γωνίες, ταφ, μούφες κ.τ.λ.) είναι GEORG FISCHER (GF) Αυστριακής κατασκευής.(15ετής εγγύηση δικτύου). β)Το σύστημα ανίχνευσης και αυτομάτου διακοπής αερίου πλήρες, δηλαδή η τοποθέτηση του ανιχνευτή στο λεβητοστάσιο και της ηλεκτρικής βαλβίδας έξω στον μετρητή για να ελέγχει όλο το δίκτυο. γ) Η προμήθεια και τοποθέτηση του καυστήρα.(20ετής εγγύηση καυστήρα). δ) Οι τελικές δοκιμές αντοχής και στεγανότητας του δικτύου και ε) τυχόν απαραίτητες εργασίες βάση κανονισμού εσ. εγκαταστάσεων φυσ.αερίου.
 
4. Έλεγχος & Σύνδεση, Παράδοση εγκατάστασης - ρύθμιση καυστήρα & αδειοδότηση
Μετά το τέλος των εργασιών γίνεται ο τελικός έλεγχος και η παραλαβή του έργου. Πριν την έναρξη της παροχής πάντα πραγματοποιείται ο τελικός έλεγχος της εγκατάστασης από την Ε.Π.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ και μόνο όταν τηρούνται όλοι οι προβλεπόμενοι κανονισμοί ενεργοποιείται η εγκατάσταση. Τέλος και μετά τον έλεγχο από την Ε.Π.Α Αττικής πραγματοποιείται η ρύθμιση του καυστήρα για τη σωστή απόδοση σύμφωνα με τη θερμική ισχύ του λέβητα,η έκδοση πιστοποιητικού ρύπων και η παράδοση του έργου σε πλήρη λειτουργία.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 - 3313134  και κλείστε ραντεβού με Μηχανικό της εταιρείας μας για να λάβετε ολοκληρωμένη προσφορά με την πιο κατάλληλη λύση
 
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Τυχόν απαραίτητες εργασίες στο λεβητοστάσιο κοστολογούνται κατά περίπτωση.
* Για την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λειτουργία του καυστήρα, εμπιστευθείτε το service της TecGas από εξειδικευμένους και πεπειραμένους τεχνικούς.
 
*** Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης τελευταίας τεχνολογίας και για κεντρική θέρμανση ***
ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ & ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 
 
 

TECGAS - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΗ - ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 2103313134

Η TecGas με υπευθυνότητα και εμπειρία αναλαμβάνει:

Πάσης φύσεως εγκατάσταση φυσικού αερίου
Ατομικές και κεντρικές θερμάνσεις
Κάθε είδους εγκατάσταση λεβητοστασίου (Φυσικού αερίου, πετρελαίου, υγραερίου)
Εγκατάσταση καμινάδων (Inox διπλού τοιχώματος με μόνωση πετροβάμβακα)