2103313134 Δάφνη, Αθήνα tecgas01@gmail.com
hero image
 
 
     
     
  TECGAS 
Φυσικό Αέριο Αττική - Μελέτη, Εγκατάσταση & Συντήρηση Φυσικού Αερίου


H TecGas είναι Τεχνική Εταιρία και δραστηριοποιείται από το έτος 2002 στο χώρο του φυσικού αερίου προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις σύνδεσης και εγκατάστασης.

Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και αναλαμβάνει την εκτέλεση κάθε έργου, μικρού (οικιακού) ή και μεγάλου (βιομηχανικού), ξεκινώντας από την διαδικασία υποβολής της αίτησης, τη μελέτη, έως την ασφαλή, οικονομική και εγγυημένη λειτουργία της εγκαταστασης.
 
     
     
   
 
 
 
 
 
 
     
  Η TecGas με υπευθυνότητα και εμπειρία αναλαμβάνει:

Πάσης φύσεως εγκατάσταση φυσικού αερίου Ατομικές και κεντρικές θερμάνσεις, Κάθε είδους εγκατάσταση λεβητοστασίου (Φυσικού αερίου, πετρελαίου, υγραερίου), Εγκατάσταση καμινάδων (Inox διπλού τοιχώματος με μόνωση πετροβάμβακα)
 
     
 

 


 

 
     
  Η TecGas για την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λειτουργία των καυστήρων - λεβήτων  προσφέρει στους πελάτες της υπεύθυνο service από πιστοποιημένους - εξειδικευμένους τεχνικούς συντήρησης.

Έως σήμερα έχουμε ολοκληρώσει πάνω από 2.500 έργα σε ατομικές και κεντρικές θερμάνσεις φυσικού αερίου. 
 
     
     
  Το τεχνικό προσωπικό αποτελείται από πιστοποιημένους Εγκαταστάτες - Τεχνικούς Αερίων Καυσίμων, θερμοϋδραυλικούς και συγκολλητές, ειδικούς δηλαδή για κάθε είδους εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Η επίβλεψη των έργων γίνεται από μηχανολόγο μηχανικό της εταιρείας μας και παρέχουμε τεχνική κάλυψη όλο το 24ωρο.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2103313134

και κλείστε ραντεβού με Μηχανικό της εταιρείας μας για να λάβετε ολοκληρωμένη προσφορά με την πιο κατάλληλη λύση για κεντρική, ατομική θέρμανση ή για κάθε είδους εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου. Ζητήστε μας να σας δώσουμε λίστα πελατών μας στη περιοχή σας.