2103313134 Δάφνη, Αθήνα tecgas01@gmail.com
hero image
 
 

Φυσικό Αέριο
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ - ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ - ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΟΙΚΙΑΚΕΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 
Η άφιξη του φυσικού αερίου με όλα τα πλεονεκτήματα και οφέλη που προσφέρει, περιβαλλοντολογικά και οικονομικά, συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Είναι απόλυτα φυσικό προϊόν, δεν είναι τοξικό και αποτελεί σήμερα την πιο οικονομική μορφή ενέργειας αφού είναι 40% οικονομικότερο από το πετρέλαιο θέρμανσης και 60% από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Αποτελεί αυτή τη στιγμή την ταχύτερα αναπτυσσόμενη μορφή ενέργειας σε όλο τον κόσμο, η επάρκειά του δε από τα μέχρι τώρα κοιτάσματα που έχουν εντοπιστεί καλύπτει τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς για πολλά περισσότερα χρόνια απ' ότι το πετρέλαιο.
 
Καλύπτει ένα ευρύ πεδίο οικιακών εφαρμογών όπως Κεντρική ή Αυτόνομη Θέρμανση, Μαγείρεμα και Ψήσιμο, παραγωγή Ζεστού νερού, αλλά και Βιομηχανικών εφαρμογών, Κλιματισμό και Ψύξη ακόμη και συμπαραγωγή Ηλεκτρικού Ρεύματος.
 
Το φυσικό αέριο εισάγεται στην Ελλάδα μέσω αγωγών σε αέρια μορφή και μέσω δεξαμενόπλοιων σε υγροποιημένη μορφή. Το δίκτυο φυσικού αερίου στην Ελλάδα είναι κατασκευασμένο με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές!

 

TECGAS - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΗ - ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 2103313134

Η TecGas με υπευθυνότητα και εμπειρία αναλαμβάνει:
Πάσης φύσεως εγκατάσταση φυσικού αερίου
Ατομικές και κεντρικές θερμάνσεις
Κάθε είδους εγκατάσταση λεβητοστασίου (Φυσικού αερίου, πετρελαίου, υγραερίου)
Εγκατάσταση καμινάδων (Inox διπλού τοιχώματος με μόνωση πετροβάμβακα)