2103313134 Δάφνη, Αθήνα tecgas01@gmail.com
hero image
 
 

Ατομική θέρμανση φυσικού αερίου
ΜΕΓΙΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ !!!

Οι επιτοίχιοι λέβητες τοποθετούνται εύκολα στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο των διαμερισμάτων  και μπορούν να ανταποκριθούν άριστα σε απαιτήσεις ατομικής θέρμανσης και ζεστού νερού πετυχαίνοντας έως και 50% οικονομία σε σχέση με μία εγκατάσταση με καύσιμο το πετρέλαιο.
Η θερμική τους ισχύς κυμαίνεται από 24kw έως 100kw καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα των απαιτήσεων όλων όσων επιλέξουν την λύση αυτή για την ατομική τους θέρμανση.
Οι διαστάσεις των επιτοίχιων λεβήτων ποικίλουν, με αποτέλεσμα να μπορούν να τοποθετηθούν στην κουζίνα, το μπαλκόνι ή σε κάθε άλλο κατάλληλο χώρο της κατοικίας, αναλόγως φυσικά τον τύπο λέβητα  που θα επιλεχθεί για να καλύπτει τις απαιτούμενες ανάγκες.
Οι διαδικασίες σύνδεσης είναι πολύ απλές, δηλαδή: 
Αίτηση σύνδεσης, μελέτη εσωτερικής εγκατάστασης, κατασκευή εγκατάστασης, έλεγχος καλής λειτουργίας και αεριοδότηση-πιστοποίηση εγκατάστασης απο Ε.Π.Α. Αττικής. 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 - 3313134 και κλείστε ραντεβού με Μηχανικό της εταιρείας μας για να λάβετε ολοκληρωμένη προσφορά με την πιο κατάλληλη λύση
 
*** Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης τελευταίας τεχνολογίας ***
ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
 

TECGAS - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΗ - ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 2103313134

Η TecGas με υπευθυνότητα και εμπειρία αναλαμβάνει:
Πάσης φύσεως εγκατάσταση φυσικού αερίου
Ατομικές και κεντρικές θερμάνσεις
Κάθε είδους εγκατάσταση λεβητοστασίου (Φυσικού αερίου, πετρελαίου, υγραερίου)
Εγκατάσταση καμινάδων (Inox διπλού τοιχώματος με μόνωση πετροβάμβακα)